YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Evenimente
 

Scoala Misterelor - Poiana Brasov - Romania - Mai 2010

 

Scoala Misterelor

    Asa s-a numit scoala ce a fost sustinuta in Poiana Brasov de ADAMUS Saint-Germain pin intermediul CrimsonCircle in luna mai 2010.
    Desi pentru multa lume numele scolii starneste multe controverse, in realitate totul devine foarte simplu, atata timp cat cel ce vrea sa inteleaga cu adevarat aceste notiuni rezoneaza cu materialele oferite de CrimsonCircle, se racordeaza, integreaza si experimenteaza acest nou mod de viata.
    Pentru multi sceptici sunt notiuni aproape de neacceptat, deoarece acestia limiteaza intelegerea acestor concepte la nivel mental si nu ajung niciodata sa simta cu adevarat ceea ce este prezentat in aceste materiale.
    In continuare am sa prezint parerea mea asupra scolii si ce a insemnat ea pentru mine.
    Desi a existat o doza destul de mare de curiozitate in ceea ce priveste aceasta scoala, pot spune ca nu acesta a fost motivul care m-a determinat sa particip la acest eveniment minunat. Am simtit ca in interiorul meu exista anumite energii care sunt foarte adanc ascunse care inca nu au fost echilibrate corespunzator din cauza faptului ca este greu de ajuns la ele. Nu imposibil, ci mai dificil. Deci motivele pentru care am participat la acest eveniment au fost:  dorinta de a face o transformare profunda si de a obtine claritatea in viata mea, dorinta de a fi in acel spatiu minunat alaturi de foarte multi oameni minunati si in final, curiozitatea pe care am simtit-o atat la mine cat si la ceilalti participanti.
    Pot spune ca transformari au avut loc inainte de eveniment, in timpul evenimentului si dupa eveniment. S-a lucrat foarte intens si multi oameni au simtit transformari chiar la nivel fizic.
    Odata cu acest eveniment cautarile mele in acest domeniu s-au incheiat! Trenul care a plecat intr-o calatorie acum 9 ani, in mai 2010, la Poiana Brasov a ajuns in ultima statie. Statie in care am fost primit cu bratele deschise, atat eu cat si alti oameni, de Eu Sunt! Celebrarea a fost dincolo de cuvinte.
    Desi vorbesc de transformari, desi m-am dus ca sa “invat” ceva, am constatat ca lucrurile prezentate le stiam deja si chiar le pusesem in practica cu cateva luni inainte de eveniment. Practic aceasta scoala a venit ca o confirmare pentru mine. Am inteles ca totul este perfect asa cum este si desi sunt sever cu mine cateodata, am inteles ca evoluez chiar si atunci cand am impresia ca nimic nu se intampla. Am aceasta impresie deoarece nu ascult, nu am rabdare si nu aloc timp sa observ ce se intampla cu adevarat in momentul de acum. Din aceasta cauza impresiile temporare pe care mi le fac sunt oarecum eronate pentru mine.
    Curiozitatea nu este suficienta pentru a ajunge aici! Nu este suficienta pentru a incepe aceasta calatorie. De aceea nu am sa spun ca aceasta scoala sau ceea ce fac eu trebuie facut.
    Recomand fiecaruia sa-si asculte sufletul si sa-si urmeze pasiunea. De aceea daca ma intreaba cineva ce ar trebui sa faca, daca sa se duca la aceste scoli sau nu raspunsul meu este simplu si va fi mereu acelasi si anume sa faca ce simte! Sa faca acele cursuri cu care simte ca  rezoneaza!
    Prin ceea ce am scris mai sus sunt sigur ca am raspuns acelor intrebari care mi-au fost puse de oameni care ma intrebau cum a fost la curs. Acestor oameni pot sa le spun ca la momentul potrivit raspunsul la aceasta intrebare va fi acolo, undeva, in viata lor iar raspunsul va fi foarte clar, atat de clar incat cu siguranta nu il vor putea ignora.
    Sunt sigur, ca in functie de nivelul accesat fiecare a primit raspunsul potrivit pentru el.
    Mai jos am pus cateva poze le la petrecerea organizara in cadrul evenimentului.
  
Namaste
MC
   
 
  
 
 
 
<< Inapoi
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2020 YouAsGod. Toate drepturile rezervate