YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Evenimente

 Calea_spre_casa.jpg

  

 

Calea Spre Casa

 

    Acest curs are ca scop trezirea constiintei, activarea corpului si deblocarea acelor canale care permit comunicarea cu tot ceea ce exista. Toti putem comunica si avea “capacitati” problema este sa vrem sa le accesam si folosi, asta daca nu ne este frica de ele. Frica vine de obicei din lipsa cunoasterii si falsa perceprie asupra ceea ce inseamna bine si rau si a interactiunii acestei dualitati cu vechile sisteme de credinta.
    Cursul ofera posibilitatea participantilor de a face o schimbare majora in viata lor dar nu le ofera o directie legata de cum sa-si creeze realitatea in care vor sa traiasca. Acest lucru este 100% lasat in seama lor si in seama pasiunii lor. Ma refer aici la pasiunea autentica, creatoare, care vine din interior. Nu ma refer la pasiunea mentala care crede ca acea actiune este realizata cu pasiune, pasiune ce are la baza toate sistemele vechi de credinta si care este limitata in potentialele sale expansionale si creative.
    Acest curs nu obliga in nici un fel participantii sa-si schimbe viata in vreun fel. El arata ca exista un nou nivel de constiinta care poate fi accesat si arata ca exista o samanta care poate fi cultivata. Cultivarea acestei seminte se va face sau nu de catre fiecare cursant in momentul in care acesta va fi pregatit si va alege constient sa o creasca si sa o fructifice. Daca persoana care este prezenta la curs este doar curioasa de informatie, la un nivel mental si nu este pregatita in timpul cursului sa faca o schimbare, ea poate accesa oricand, spatiul creat in timpul cursului si sa inceapa calatoria chiar daca a terminat cursul cu mult timp in urma. Toate energiile o vor servi.
    Cursul are o durata de o luna de zile. Sesiunile se vor tine de doua ori pe saptamana de preferat la distante egale intre ele pentru a se putea asimila si integra mai bine toate energiile.
    Cursul se bazeaza in principal pe respiratie si mai putin pe informatii mentale, de aceea expunerile si intrebarile vor fi foarte putine.
    Dupa fiecare sesiune, fiecare cursant va avea de facut o tema pentru data urmatoare. Tema trebuie facuta numai de el si nu in colaborare cu alti participanti la curs sau orice alta persoana. Toate experientele rezultate vor fi dezbatute in urmatoarea sesiune in limita timpului disponibil.
Durata fiecarei sesiuni poate varia in functie de fiecare grup in parte intre 45-60 minute.
Pretul cursului este de 600 lei
Participantii vor primi numerele 2,3,4 ale revistei noii energii in limita stocului disponibil.
Locatia si cand va incepe acest curs le gasiti pe homepage.

    Mai jos gasiti un PDF ce poate fi descarcat gratuit ce contine structura cursului cu toate sesiunile sale.

 
 buton_PDF.jpg
 Descarca cuprinsul cursului "Calea Spre Casa"
 

 

Istoricul evenimentelor

Participare festival Body Mind Spirit citeste aici...
Scoala Misterelor - Poiana Brasov - Romania citeste aici...

Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate