YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Dictionar

dictionar

 Noua Energie = Perioada ulterioara anului 1987 (Dupa Convergenta Armonica -a se vedea mai jos -) in care vibratia Pamantului se mareste o data cu elevarea constiintei Umane, care permite integrarea divinului din noi in natura noastra umana. Reprezinta de asemenea, tranzitia de la fizica dualista la fizica sau energia lui 4.
 
  Vechea Energie = Perioada precedenta anului 1987 (an in care s-a produs Convergenta Armonica - a se vedea mai jos - si energia planetei a inceput sa se schimbe - de la o vibratie mai joasa in care a fost planeta pana acum, la una mai inalta - pe masura ce inaintam. An schimbator pentru umanitate si pentru conceptul de umanitate si in special o schimbare de 180 de grade a destinului Umanitatii ca un intreg Minunat).
 
  Spirit =  1. Referire la Dumnezeu, alt nume pentru Dumnezeu, dar care     cuprinde o privire mai larga non-religioasa catre El/Ea.
               2. Sufletul unui om care a trecut de partea cealalta si este inca    in dimensiunea apropiata a noastra care nu a trecut “in     lumina” (a nu se confunda cu 'Fantoma' acest termen fiind folosit   gresit pentru a denumi fenomene gen poltergeist sau spirite ce    bantuie.Fantomele sunt amprente energetice ce se repeta    incontinuu a unor spirite. Anumite locuri sau sentimente puternice   pot provoca un feedback continuu a ceea ce a facut sau a trait un   spirit sau un om viu chiar in acel moment in timp si sa il transmita   incontinuu pe o perioada nedefinita)
 
  Sine Divin = Esenta primordiala, sufletul, Sinele Superior, cine esti tu cu adevarat la un nivel mai elevat, acea parte din tine care iubeste constant si este TOT CEEA CE ESTE.  Este o parte din Dumnezeu, partea aceea care coboara in materie in procesul de incarnare. insa doar o portiune din Sinele Divin coboara in materie.
 
 Ghizi = Acele entitati benefice care stau in jurul nostru pentru a ne ajuta in problemele de zi cu zi, pentru a ne influenta energia intr-un mod benefic si pentru alte diverse lucruri benefice noua. Tipuri de entitati: spirite ajutatoare, ingeri, elementali, etc.
 
 Channeling = Procesul prin care o entitate non-fizica vorbeste (comunica) prin intermediul unui om. Omul traduce comunicarea entitatii si o transmite celorlalti.
 
 Structura Energetica = Expresie folosita pentru a ne referi la dinamica energiei si legiile ei de functionare. Ex: Structura fizica, structura chimica, structura energetica.
 
 Inger Uman = sa fii exact la momentul si la locul potrivit pentru a-ti aduce contributia la crearea unui lucru semnificativ, la raspandirea Luminii si a Iubirii. Poate fi o imbratisare. Poate fi o privire calda. Poate fi o atingere. Poate fi un zambet. Poate fi un cuvant de incurajare.
 
  Lucrator in Lumina = Fiinta Umana ce realizeaza ca viata inseamna mai mult decat s-a vazut si perceput in realitatea 3D si care astfel, incearca sa-si sporeasca trezirea prin mijloace spirituale. Exista mai multe tipuri de Lucratori in Lumina,  asa cum exista mai multe tipuri de oameni. Unii sunt in faza de descoperire, altii sunt in faza activa prin care s-au identificat pe ei insisi si s-au indreptat spre un loc in care isi pot creste vibratia, afectand prin urmare Planeta.  (Kryon)
                                    = Aceia care, inainte de a se naste, s-au oferit voluntar spre a ajuta oamenii si Planeta sa se vindece de efectele fricii. Implica un angajament de a-ti iesi din propria umbra si de a incepe sa-ti traiesti viata dezinteresat, spiritual.  (Doreen Virtue)
                                     = Acesta este un titlu ales si  dat tuturor celor care il cer sa il aibe. Reflecta dorinta de a aduce in mod constient Lumina pe Planeta Pamant si aceasta atitudine este singura care se cere. (Espavo Grupul).
 
  ADHD (Attention Deficit with Hyperactivity Disorder) =  Sindromul Atentiei Deficitare Hiperactive (SADH)
 
  Gridul Magnetic al Pamantului = Parte din potentialul a cine suntem este continut si tinut in acest grid inainte ca acest potential sa intre in noi. inainte ca potentialul sa vina la noi, noi trebuie sa fim pregatiti pentru el. Daca vine la noi imediat si in plin, acest lucru ar tulbura balanta a tot ceea ce suntem noi. De fiecare data cand luam o decizie pentru a deschide o parte din Sinele nostru Divin, sa integram Divinitatea noastra, exista o schimbare corespunzatoare in grid. Nu numai la portiunea noastra din grid, ci la tot gridul.
 
  Convergenta Armonica = Denumire data evenimentului ce a avut loc in anul 1987, an in care energia planetei s-a schimbat dramatic datorita constiintei de masa care dorea (la un mod constient sau subconstient / mai mult sau mai putin) un trai mai bun si o viata mai buna pe aceasta planeta. La nivel spiritual inalt s-a creat o intrebare - daca umanitatea va mai continua pe un traseu distructiv sau va incepe sa isi aminteasca cine este cu adevarat. Raspunsul e evident, Bine ati venit in Noua Energie a Iubirii! (Multumiri tuturor pentru acceptarea trecerii la o noua energie)
 
  Espavo = cuvantul “Espavo” a fost folosit in vremurile stravechi ale lui Mu (Lemuria). Era o salutare folosita atat pentru “buna” cat si pentru “la revedere”. Acest cuvant era menit sa ajute oamenii sa-si re-aminteasca locul lor adevarat in Univers. Tradus, el inseamna: “Multumesc ca iti revendici puterea” (“Thank you for taking your power”).
 
  Lemuria = Asemanator Atlantisului, insa il precede cu mult. A existat acum mii de ani  ca si continent imens. Populatia Lemuriei era in legatura directa cu Divinul din ei, recunosteau cine sunt si erau conectati la Tot Ceea Ce Este. Popor Divin, insa continentul s-a scufundat, azi doar muntele din Hawaii - muntele Shasta - mai exista din acest continent, acesta fiind varful celui mai inalt munte din continentul lemurian.
 
  Saltul Cuantic (Quantum Leap) = inseamna ca intrega constiinta umana si sistemul de suport al acesteia la nivel angelic si pamantesc trece la alt nivel, dar de data aceasta,  aceasta trecere este diferita de oricare alta trecere ce a avut loc in trecutul umanitatii.
 
  Energii = Conceptul de energie se cunoaste inca de mult timp, are multe nume precum Ka, Chi, Forta Vitala, etc. Este energia bio-magnetica a corpului si Forta care tine Universul la un loc, este 'lipiciul' Universului. Energia este neutra, intentia aplicata pe energie ii creaza o anume vibratie ce poate fi definita ca pozitiva/negativa in 4D (lumea ce ne inconjoara).
 
  ADD (Attention Deficit Disorder) = Sindromul Atentiei Deficitare (SAD).
 
  Shaumbra = Numele pe care Tobias il foloseste pentru grupul de oameni care trec prin procesul de trezire. Tobias spune ca acest nume isi are originile in timpurile lui Yeshua ben Joseph (Isus), cand oamenii -multi dintre ei eseieni- se intruneau in adunari spirituale secrete. intr-o traducere libera, prima parte a cuvantului Shaumbra se pronunta “shau-home”. “Shau-home” inseamna “acasa” sau “familie”. A doua parte a cuvantului este “ba-rah”, care inseamna “calatorie” sau “misiune”. Cand cele doua parti se unesc se obtine “shau-home-ba-rah”, care reprezinta “o familie care calatoreste impreuna si membrii sai au experiente comune”. Tobias spune ca in timpurile biblice, “shaumbra” reprezenta si un sal de culoare purpurie pe care il purtau atat femeile cat si barbatii cand se intalneau la aceste adunari secrete.
 
  Copiii de Cristal = au inceput sa apara pe planeta incepand cu anul 2000, cu toate ca unii s-au nascut ceva mai devreme, incepand cu anul 1989. Acestia sunt copii extrem de puternici al caror scop principal este sa ne duca spre urmatorul pas al evolutiei noastre si sa ne reveleze puterea si divinitatea noastra interioara. Ei functioneaza ca o constiinta de grup mai degraba decat ca si indivizi si traiesc dupa “Legea Unitatii” sau Constiinta Unitara. Ei sunt o forta extrem de puternica pentru Iubire si Pace pe planeta.
 
  Copiii Indigo =  s-au incarnat pe Pamant in ultimii 100 de ani. Primii Indigo au fost pioneri si curatatori de drumuri. Au un spirit de luptator intrucat scopul lor colectiv este de a darama sistemele vechi care nu ne mai servesc. Ei sunt aici pentru a anula sistemele de guvernare, educationale si legale ce nu au integritate. Pentru a duce la bun sfarsit acest lucru, au nevoie de temperament si de determinare patimasa.
 
  Fizica  Cuantica = incearca sa explice comportamentul particulelor foarte mici. Aceste particule sunt precum electronii, protonii si neutronii. Fizica cuantica descrie pana si particulele ce compun aceste particule!
                            = este o ramura a stiintei ce studiaza unitati discrete, invizibile de energie numite cuante dupa cum sunt descrise de Teoria Cuantica. Sunt cinci idei principale prezentate de Teoria Cuantica:
1. Energia nu este continua,  vine in unitati mici dar discrete.
2. Particulele elementare se comporta atat ca si particule, cat si ca valuri.
3. Miscarea acestor particule este in mod firesc aleatoare.
4. Este fizic imposibil sa se stie atat pozitia cat si impulsul unei particule in acelasi timp. Cu cat mai precis este stiut unul dintre cele doua, cu atat mai imprecisa este masuratoarea celuilalt. 
   Lumea atomica nu este deloc precum lumea in care traim noi.
 
  Podul de flori = Ultima destinatie a unui suflet; loc de relaxare; adevarata casa angelica a unui suflet.
 
  Gnost = este “Solutia creatoare”, acea parte din noi care gaseste solutii mai presus de abilitatile mintii. Este al “patrulea picior al scaunului uman”; trup, minte, spirit si gnost
 
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate