YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Despre mine

 Marius Cimpoescu.jpg

      Eu sunt Marius Cimpoescu, creator al conceptului YouAsGod si al Revistei Noii Energii. Cautarile mele in domeniul spiritualitatii au inceput acum 9 ani cand eram intr-o perioada foarte dificila a vietii mele. Stiam ca undeva in mine exista raspunsuri la intrebari precum Dece sunt aici pe pamant acum? Ce este energia? si la multe alte intrebari si ca undeva exista solutia creeri unei vieti mai bune. Astfel am inceput sa caut pe internet si incet, incet am luat contactul cu diversi oameni pasionati de spiritualitate, care tineau cursuri. Am descoperit o persoana minunata care mi-a spus ca vor veni in Romania niste persoane din SUA pentru a sustine o conferinta la care ar fi bine sa merg,  sa vad cum e si asa am descoperit Crimson Circle. Am inceput sa le citesc materialele, sa merg la workshopurile lor si asa am inceput sa schimb ceva in viata mea. Doresc sa multumesc pe aceasta cale acestei minunate persoane (nu ii dau numele pentru a nu starni discutii si controverse si stiu ca daca va citi aceste randuri va sti ca este vorba despre ea) si doresc sa multumesc Lindei si lui Geoffrey pentru ceea ce fac.

      Despre Revista Noii Energii

      In 2007 am creat Revista Noii Energi pe care am lansat-o in Cluj in octombrie 2007 si apoi in Bucuresti, impreuna cu grupul care m-a ajutat sa materializez aceasta revista. Tot acest grup mi-a fost alaturi pana la numarul 2 al revistei. Doresc sa le multumesc pentru suportul lor si pentru tot ce au oferit ei.

     Numarul 3 si 4 al Revistei Noii Energii a fost facut fara grupul care a mers pana atunci alaturi de mine. Numarul 4 marcheaza o schimbare majora in structura revistei. Odata cu acest numar s-a facut trecerea catre Noua Energie. Aparent pare o revista mult mai accesibila si mai usor de citit decat toate celelalte dar profunzimea ei este mult mai mare iar nivele energetice care pot fi accesate depasesc cu mult nivelele primelor 3 numere.

     Revista nu va mai iesi momentan in versiunea printata, va apare doar in format PDF. Nu pot sa aproximez o data dar cu siguranta ceva va exista.

      In sectiunea Articole veti gasi numai articolele mele, articolele altor persoane vor fi gasite in acel PDF despre care am discutat mai sus.

      Nu va fi publicat orice articol, multa lume considera ca daca a citit 3 materiale despre noua energie este in noua energie ceea ce este un concept mental si nu este adevarat. Noua Energie nu poate fi mentalizata, ea poate fi doar traita experimentata si exprimata. De aceea imi rezerv dreptul de a accepta numai acele articole care sunt autentice.

     Filme recomandate

     Carti recomandate

 

Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate