YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Articole
 

   Observatorul

 
   Draga prieten stim ca poate viata ta este din cand in cand intr-un mic haos dar vrem sa sti ca totul este perfect asa cum este. Este cateodata dificil pentru mintea umana sa poata intelege cu adevarat natura spirituala a tuturor lucrurilor si de asemena este foarte dificil ca mintea umana sa poata intelege toate experientele prin care trece un om de-a lungul vietii.
   Mintea umana a fost conceputa ca si un dispozitiv de stocare a informatiilor de-a lungul unei vieti. Informatii ce apoi, ca urmare a dezvoltarii societatii si civilizatiei umane, au inceput sa interactioneze intre ele. Aceasta interactiune a fost posibila deoarece omul pe masura ce gradul de civilizatie crestea, el era mai „deconectat” de la sinele sau superior. Astfel mintea divina a incetat sa isi mai joace rolul iar mintea umana limitata a inceput sa caute solutii la „problemele” cu care omul se confruna in viata lui de zi cu zi. Astfel acele informatii (amintiri) au inceput sa interactioneze si sa dezvolte ceea ce mai tarziu se va numi o conexiue logica. Practic pentru a rezolva o problema pe care o are un om in viata lui ; el acceseaza toate experientele similare din mintea lui, le combina si mintea gaseste solutia pentru problema cu care se confrunta. Din cauza faptului ca omul si-a inchis canalele de comunicare cu mintea Divina solutia pentru problema este limitata deoarece numai mintea divina are posibilitatea de a accesa imaginea de ansamblu a vietii cuiva.
   Mintea Divina are posibilitatea de a accesa toate informatiile si experientele pe care le-a avut fiecare om din momentul nasterii acestei planete. Deci solutia ce poate fi oferita de mintea divina are potentiale infinite fata de mintea omeneasca, care se bazeaza doar pe experientele din acea viata.
   Un rol important in transmiterea tuturor experientelor din planul fizic in planul non-fizic o au Observatorii.
Fiecare om are un observator din momentul in care se naste. Acest observator nu are voie sa intervina, in viata acelui om. El are doar rolul de a observa tot ce omul exprima si experimenteaza si de a duce mai departe informatia in non-fizic pentru a putea ajta la evolutia acelor dimensiuni mai putin evoluate ca si nivel de constiinta.
   Asemeni nivelelor sociale ale oamenilor; si observatorii au o constiinta mai joasa sau una mai inalta. Numai cei cu constiinta inalta pot accesa dimensiuni foarte inalt vibrationale. Ei pot transmite informatiile acumulate.
   Consiliului Galactic iar acesta impreuna cu Tot Ceea Ce Este dau forma manifestarilor pe care le cunoastem noi aici in planul fizic dar si in celelalte planuri. Inclusiv crearea de noi universuri si planete ce vor sustine viata in viitor. Tot ce ne inconjoara este o expresie a spiritului, a Divinitatii, a energiei Universale.
   Nu am sa intru in detalii, sa explic acum realtiile dintre om, spirit, sine superior, divinitate, dimensiuni si entitati pentru ca asta este un alt topic. Poate in viitor o voi face.
   Important este sa sti ca langa tine sunt mereu multi prieteni. Unii te observa, altii asteapta linistiti ca tu sa te deschizi si sa incepi sa comunici cu ei, altii doresc sa te ajute. Dar toti doresc un singur lucru si anume ca tu sa cresti nivelul de constiinta pentru a scapa de limitarile planului fizic si pentru a-ti integra Divinitatea.
   Daca intr-o zi vei simti prezenta acestor Observatori, trebuie sa sti ca ei sunt acolo de mult si ca nu au nici un interes de a-ti face rau. Ei sunt parte din tine.
 
Mesaj trimis de Campul Universal Galactic.
Si asa este.
MC
 
 
Adauga comentariu:
Nume si prenume Email
Mesaj
Cod anti-spam
Validare mesaj

<< Inapoi
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate