YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Articole

 

Oameni ca fiinte multidimensionale 

 

    De multe ori am auzit ca noi suntem fiinte multidimensionale ca noi avem inca 11 corpuri care exista in cele 11 dimensiuni paralele in care ne exprimam si experimentam lucruri similare.
   Am auzit conceptul de expandare multidimensionala in diverse channelinguri.
   Dar oare ce inseamna cu adevarat ca suntem multidimensionali?
   Cum putem experimenta acest lucru?
   Cand ne privim in oglinda vedem un corp fizic care de cele mai multe ori isi pastreaza forma un timp destul de lung. De la o zi la alta noi ne pastram aceleasi sisteme de credinta, avem aceleasi esente, aratam la fel, facem aceleasi lucruri care au capatat o rutina. Deci cum putem spune ca suntem multidimensionali?
   Teoria noastra pleaca de la premisa ca totul influenteaza totul in acest univers. Si daca totul influenteaza totul in cel mai profund si subtil mod posibil inseamna ca noi trebuie sa invatam sa accesam acele esente subtile, profunde care stau la baza a tot ceea ce exista. Doar asa ne putem reconecta cu esenta noastra, doar asa putem trece din acea stare de agitatie si distragere continua la acea stare de calm, liniste interioara si mentala in care putem observa acele legi nescrise, acele realitati paralele care ne influenteaza si ne sculpteaza in mod continuu realitatea.
   Daca notiunea de timp nu ar mai exista in viata ta cum ai mai percepe experientele pe care le ai in fiecare moment din acum?
   Ce s-ar intampla cu conceptul de liniaritate si cu falsa perceptie a unei singure dimensiuni?
   Tot ce se intampla in viata asta este un vis! In fiecare zi experimentezi un alt vis sau il continui pe cel din ziua anterioara sau poate nu. Poate defapt nici macar nu te-ai oprit, poate nici nu a existat acea pauza dintre zile ci poate totul a fost doar o trecere, un salt de la o dimensiune la alta, cine stie?
   Te invit sa respiri constient si profund si sa-ti gasesti propriul adevar, caci tot ceea ce este scris aici este adevarul meu din acest moment si cum noi suntem fiinte care evolueaza de la o experienta la alta de la un moment din acum la altul de la o respiratie constienta la alta si adevarul meu evolueaza odata cu mine.
   Am sa incerc sa descriu mai departe felul cum percep eu acum conceptul de multidimensionalitate.
   O mai buna intelegere a acestui concept se face prin propriile voastre experiente, prin propria voastra dorinta de a va deschide in fata acestui concept si prin dorinta de al experimenta, al trai.
   Trebuie inteles ca in jurul nostru plutesc un numar infinit de potentiale pe care noi le putem experimenta. Activarea acestor potentiale se face prin alegeri constiente si prin dorinta de a le experimenta. Odata ales un potential acesta are o multime de “pui” potentiale similare care daca sunt imaginate ele sunt deja traite, experimentate. Depinde acum care dintre acestea dorim sa le aducem in planul fizic si sa le manifestam. Toate au fost experimentate in mod instantaneu in alte dimensiuni in momentul in care ne-am gandit la ele si ne-am permis sa le simtim chiar daca acestea sunt etichetate de perceptia umana ca fiind negative. Permiteti-va sa simtiti si sa experimentati  si acele lucruri rele, negative pentru ca asta nu inseamna neaparat ca ele se vor si materializa. Ele pot fi experimentate intr-o alta dimensiune in timp ce aduceti in planul fizic o experienta placuta care are legatura cu acelasi subiect ca acea neplacuta. Toate lucrurile, tot ceea ce exista are in componenta sa in egala masura pozitivul si negativul.
   Iata deci cum conceptul de multidimensional incepe sa prinda contur. Experimentati in paralel doua sau mai multe experiente fiecare in dimansiunea ei.
   Am sa iau ca exemplu o discutie pe care ai avut-o cu altcineva. Discutie pe care ai inteles-o intr-un anumit fel, un fel diferit decat cel pe care persoana aceea a vrut sa-l exprime. Aceasta intelegere asupra acelui lucru creaza tensiuni intr-e voi si o stare de dezechilibru energetic. Daca subiectul este discutat din nou pentru a lamuri “problema” si de aceasta data intelegi exact ceea ce acea persoana a vrut sa exprime, apare un nou potential in care energiile voastre sunt echilibrate, rezoneaza una cu alta si se echilibreaza reciproc. In acesta expunere am vorbit de acelasi lucru dar am experimentat doua potentiale ale sale. Fiecare potential are propria sa dimensune.
   Spre exemplu ma aflam in masina, conduceam prin Bucuresti cand dintr-o data la iesirea dintr-un pasaj mi s-a intamplat sa experimentez mai multe realitati in acelasi timp. Le spun realitati pentru ca toate au parut foarte reale desi numai una s-a manifestat in planul fizic. Desi eram in starea de veghe totul a parut foarte real asemeni unui vis color plin de emotii, sentimente si trairi. Pentru mine aceasta experienta este un exemplu clar al faptului ca suntem multidimensionali.
    “Realitatea” in care ma aflam era una echilibrata clara, la iesirea din pasaj mi-am continuat drumul linistit spre semaforul care urma sa vina, fara sa fiu deranjat de nimeni si am ajuns la semafor in siguranta. In acelasi timp la iesirea din pasaj am observat cum o masina din dreapta venea foarte tare si eu am avut un accident cu acea masina si totul a parut foarte real. Asta am trait intr-o alta dimensiune.
   Poate si voua vi s-a intamplat sa vi se para ca vedeti ceva sau pe cineva si cand va-ti uitat mai atent si va-ti focalizat atentia acel lucru a disparut. Cu siguranta ca ati spus ca vi s-a parut, dar oare chiar vi s-a parut?
   Oamenii tind sa neglijeze aceste lucruri pentru ca nu sunt reale spun ei, dar oare ceea ce este fizic este real?

   Oare nu exista nici o frica ce invaluie aceste lucruri?
   Imaginati-va acum ca exista mai mult de 2 experiente in acelasi timp sau ca exista mai mult de doua ganduri simultane in mintea voastra. Ganduri pe care vi le imaginati cum ar fi daca…. Asta este un exemplu de multidimensionalitate.
   Toate acestea rezoneaza intre ele, o experienta atrage alta si fiecare experienta influenteaza altele la randul ei iar odata exprimata/experimentata una, aceasta le va modifica pe toate celelalte.
   Asa ca fiti atenti la modul in care va creati realitatea deoarece voi creati si realitatile celor cu care intrati in contact si nu numai.
   Toti influentam intr-un mod direct matricea care ne defineste in planul fizic deci ne influentam reciproc indiferent daca ne cunoastem sau nu.
   Fiti atenti la felul in care visele creaza sau influenteaza realitatea pentru ca ele sunt o expresie a ta in alte dimensiuni.
 
   Onorati-va reciproc si respectati-va uni pe altii.
 
   Si asa este caci eu sunt tot ceea ce sunt
   MC
Adauga comentariu:
Nume si prenume Email
Mesaj
Cod anti-spam
Validare mesaj

<< Inapoi
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate