YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Articole

Noi nu avem stari!

 
   In urmatoarele randuri am sa ma refer la emotiile si sentimentele pe care le traim in fiecare zi, la starile de bine, starile de nervi, frustrare, invidie, ura, gelozie.
   Ceea ce am observant este faptul ca noi ca si oameni nu avem nici o stare, noi doar existam! Spun asta pentru ca din punctual meu de vedere chiar asa este. Noi nu suntem nervosi, noi nu suntem bine dispusi, veseli etc. Toate acestea sunt tipare energetice create de-a lungul timpului si introduse in constiinta de masa; constiinta la care ne conectam in momentul in care ne nastem si capatam forma umana.
   Imaginati-va acum ca voi nu sunteti conectati la aceasta constiinta! Cum credeti ca ati fi daca nu ati fi conectat? Eu zic ca doar ati fi si atat!
   Intrebarea care reiese de aici, pentru cei care nu sunt sceptici, care cred ca acele stari sunt defapt ale lor si in fiecare zi trec prin ele fara ca sa stie dece apar ele in viata lor in acele momente, este: cum de le traim daca ele nu sunt parte din noi, dece suntem fericiti, dece suntem tristi, dece suntem furiosi sau nervosi? Am sa va rog din nou sa faceti un exercitiu de imaginatie si sa va imaginati ca sunteti asemeni unui radio care se sincronizeaza pe anumite frecvente si incepe sa primeasca informatia corespunzatoare frecventei respective. Tot ce este in jurul nostrum este o reflexive a cine suntem noi ca si constiinta colectiva.
   Deci o paralela intre radiou si noi ne poate face sa intelegem cum functioneaza energiile in jurul nostru. Este important sa intelegem cine emite si cine receptioneaza deoarece toate aceste tipare energetice au fost create cu foarte mult timp in urma. Ceea ce vreau sa zic aici este ca noi nu mai creem emotiile, sentimentele si starile prin care trecem. Noi doar le accesam frecventa. Emitem si receptionam in egala masura, in permanenta.
   Ca sa putem accesa aceste emotii si sentimente ne folosim de experientele noastre anterioare, de ceea ce am invatat si preluat de la parinti in momentul nasterii sau in alte vieti. Nimic nu este nou! In timp am invatat ca intr-o anumita conjunctura trebuie sa avem o anumita stare si astfel in mod automat ne racordam frecventa noastra la frecventa la acelei stari. O putem receptiona si apoi emite in jurul nostrum pentru a atrage in realitatea noastra lucruri, intamplari, experiente care rezoneaza cu acea energie si frecventa.
   Am sa incerc sa va dau un alt exemplu pentru a putea intelege mai bine cum functioneaza.
   Imaginati-va ca sunteti un burete. El doar este! Are anumite proprietati, textura, miros, culoare, duritate etc. In momentul in care este introdus sub apa sau in alta solutie lichida, el se imbiba incet cu apa sau cu solutia respectiva, modificandu-si parametrii de greutate, culoare, miros, duritate, chiar si forma in functie  de lichidul in care a fost introdus. Deci daca de exemplu va intalniti cu o persoana fericita va puteti schimba starea asemeni buretelui respectiv, atata timp cat alegeti sa va schimbati starea si permiteti asta intr-un mod constient. La fel se intampla si cu starile de nervi, depresii, etc. Daca o alegere constienta nu este facuta, se va face o alegere inconstienta in functie de rezonanta fata de acea stare. Potentialele cu cea mai mare energie acumulata se vor manifesta.
   Pentru a ramane in echilibrul, pentru a nu va schimba starea pe care o aveti si care va place trebuie sa traiti in momentul din acum. Cel mai important lucru este sa intelegeti ca acea stare nu este a voastra si sa incercati sa identificati de unde vine. Astfel deveniti mai constienti de modul in va creati “realitatea”.
   Este bine cand ati preluat o stare proasta sa nu fortati lucrurile ca sa scapati de ea deoarece acea stare se va bloca si o veti avea mai mult timp. Cu cat fortati mai mult o energie, cu atat energia opusa ei isi va face prezenta si va exercita o forta egala cu prima dar inversa ca si polarizare. Practic sunt doua forte egale dar de sens contrar care intra in conflict deoarece echilibrul lor a dost distrus. Cele doua energii tind in mod natural de a se reechilibra, dar asta nu va fi posibil pana cand una din forte nu dispare.
   Incercati sa acceptati starea si sa alegeti constient sa va schimbati din nou starea cu alta. Pentru asta trebuie sa fiti foarte clari. Lipsa claritatii face ca nimic sa nu se schimbe pentru ca practice nu are ce sa se schimbe atata timp cat nu stiti ce schimbari vreti sa faceti.
 
Namaste
MC
Adauga comentariu:
Nume si prenume Email
Mesaj
Cod anti-spam
Validare mesaj


Comentarii

Corina B. | 02-03-2012 04:41:12

Exceptional acest articol. Multumesc , contine un raspuns ( bine structurat si clar) pe care-l cautam. Mi-ar place sa pot accesa revistele pe care le editati. Multumesc! Corina

YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie | 26-04-2012 15:31:03

Multumesc pentru comentariu si aprecieri! Revistele sunt gratuite si se pot descarca direct de pe site. Din pacate nu am mai editat si alte numere. Poate in viitor daca voi avea sprijinul de care este nevoie pentru a face o astfel de revista voi face si alte numere. Pana atunci am sa mai scriu articole si voi incerca prin intermediul lor sa raspund oamenilor la intrebarile si provocarile pe care le au.
<< Inapoi
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate