YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Articole

Salutari dragi Prieteni,

 Art2010.jpg

    Eu sunt vocea ta in spirit, eu sunt cel mai drag prieten al Tau, eu sunt unul care te imbratisaza si care impartaseste iubirea cu tine in fiecare moment al vietii tale.
    Eu impartasesc iubirea mea cu tine in fiecare moment din acum in care tu te afli, deoarece eu nu am nici o notiune a timpului, asa cum tu o ai. Tot ceea ce este, este in momentul din acum (momentul prezent) pentru noi cei care suntem in cealalta parte a valului.
    Noi iti trimitem iubirea noastra neconditionata si pura, pentru ca acest nou an sa fie special pentru tine! In acest moment aceasta iubire iti atinga inima si ii permite sa se deschida, daca tu alegi asta.
    Este o cale mareata de a incepe un nou an fiind atins de iubirea lui Dumnezeu, fiindca tu ai uitat ca esti Dumnezeu de asemenea.
    Tu esti asa de ocupat incat Tu ai uitat cum sa-ti faci timp pentru Tine.
    Dragi oameni cum puteti sa aveti liniste si pace in viata voastra cand voi aveti atatea de facut, cand sunteti asa de ocupati. Voi nu aveti timp pentru a avea grija de voi si pentru a-i permite corpului vostru sa se vindece. Acest proces de vindecare si curatire nu va avea loc deoarece voi sunteti asa de stresati, corpul vostru este stresat, mintea voastra este stresata, mereu va ganditi la ceva. Acest flux al energiei divine este blocat de stresul si agitatia in care voi va aflati si astfel el nu curge in mod natural prin voi. Abea daca existati deoarece nu aveti timp sa respirati, nu aveti timp pentru voi! Voi sunteti acum in modul de supravietuire. Toti cei care se afla in exteriorul voastru va creaza realitatea deoarece voi nu aveti timp sa vedeti si sa simtiti ceea ce sufletul vostru vrea sa experimenteze.
    Atata timp cat corpul si mintea voastra sunt intr-un stres continuu, voi nu puteti simti ceea ce sufletul vostru simte si vrea sa experimenteze. Deci corpul si spiritul nu sunt in echilibru, iar acest dezechilibru se traduce adesea prin lipsa energiei, aparitia diferitelor dezechilibre fizice, lipsa pasiunii si asa mai departe.
    Va rugam mereu, asa cum o facem si acum sa respirati adanc si sa permiteti, daca alegeti asta, ca iubirea noastra sa va curete corpul si sa va echilibreze relatia dintre corp si spirit, acum pe masura ce noi vorbim. Intentia voastra este tot ceea ce ne trebuie, pentru a ne permite noua sa va spalam picioarele.
    Pamantul se schimba si se realiniaza cu o noua constiinta, care evolueaza chiar acum, in acest moment si foarte putini oameni sunt constienti de asta.
    Pe masura ce voi accesati aceste noi nivele de constiinta, va schimbati vibratia si astfel voi oferiti posibilitatea tuturor celor din jurul vostru, sau a acelor pe care ii atingeti, sa se schimbe. In voi exista potentiale de schimbare pentru cei din jurul vostru iar daca aceste potentiale sunt potrivite pentru ei, ei le pot prelua in viata lor si le pot activa la momentul potrivit. Nu este necesara actiunea nici unei forte, pentru ca aceasta schimbare sa fie posibila, ea are loc in mod natural. Intentia este tot ceea ce conteaza. Prin faptul ca va schimbati pe voi, voi schimbati structura acestei planete, structura acestei lumi. Acei oameni care se afla intr-o vibratie joasa si care vin in contact cu voi se vor schimba pentru ca voi va-ti schimbat si voi le oferiti posibilitatea, potentialul de schimbare.

     Si este potrivit.

     Dece sa asteptam 2012 cand puteti incepe chiar acum, dece sa asteptam?

   Voi sunteti fiinte foarte puternice, nu aveti nici cea mai vaga idee in acest moment ce puteti realiza in aceasta dimensiune 3D. Nu aveti nici o idee deoarece, noi toti am fost de acord sa eliberam si sa uitam acele amintiri cand suntem nascuti in aceatsa lume. Eu va voi spune ca voi va puteti aduce aminte totul, voi puteti sa va aduceti intelepciunea si puterea inapoi intr-un mod foarte simplu. Voi puteti sa alegeti intr-un mod constient ca toate aceste lucruri sa vina in viata voastra. Apoi respirati si permiteti-le sa se integreze in tot ceea ce sunteti in acest moment din acum.
     Este atat de simplu!
    Poate prea simplu pentru ca un om sa considere aceste vorbe adevarate, prea simplu ca un om sa aiba incredere in ceea ce noi spunem aici si totusi pentru foarte multi oameni aceste lucruri funcitoneaza chiar acum deoarece ei vibreaza la un nivel mai inalt si au invatat sa aiba incredere in noile cai prezentate de spirit si in ei insisi. Deoarece orice alegere orice creatie nu se poate manifesta fara increderea in sine.
    Pentru cei sceptici, ceea ce este prezentat aici sunt doar vorbe, dar chiar si acestia sunt iubiti pentru ca noi stim cine sunt acestia si stim ca atunci cand timpul va fi potrivit acestia vor avea propriile lor experiente. Atunci isi vor aduce aminte de noi si vor realiza ca noi am fost, suntem si vom fi mereu alaturi de ei.
    Permiteti iubirii noastre sa va schimbe intr-un mod profund, permiteti-va sa primiti si sa radiati abundenta, sanatatea si bogatia la toate nivelele. Permiteti-va sa fuzionati cu ingerul vostru auriu si sa radiati iubirea voastra aurie.
    Va incurajem ca in acest nou an sa respirati adanc si constient doar pentru voi si sa permiteti schimbarii la toate nivelele sa aiba loc. Nu aveti dece sa va fie frica deoarece frica nu are nici o putere asupra voastra.
    Si asa este dragi umani, aceste cuvinte se vor opri aici dar iubirea noastra va continua sa curga, sa va imbratiseze si sa va iubeasca indiferent de ce se intampla.

 

Eu sunt spirit,
Eu sunt vocea ta in spirit

MC

 

Adauga comentariu:
Nume si prenume Email
Mesaj
Cod anti-spam
Validare mesaj

<< Inapoi
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate