YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Articole

 

 Interactiunea oamenilor si matricea Divina

 

  Este adevarat ca noi, cei care v-am creat suntem in permanenta in preajma voastra pentru a va urmari progresul spiritual si pentru a va oferi ajutorul de fiecare data cand il solicitati.

   Totul se intampla la un nivel foarte subtil si voi ca fiinte de densitate foarte mare trebuie sa va modificati frecventa pentru a putea receptiona mesajele pe care vi le oferim.
   Desi pare greu de crezut, la un anumit nivel, totul este deja experimentat iar procesul prin care treceti acum va ofera posibilitatea de a vedea cu incetinitorul felul in care lucrurile se manifesta.
   Felul in care energiile va inconjoara pe toti, creand astfel o retea ce va interconecteaza.
   Aceasta retea are ca scop principal oferirea oportunitatii intregului de a experimenta simultan mai multe aspecte ale sale in spatii si timpi diferiti. Totul in acum!
   Este gresit inteleasa ideea de separare a fiecarui sine in parte, pentru ca in esenta nu exista aceasta separare.      Totul influenteaza totul si totul comunica cu totul!
   In reteaua de care am vorbit mai devreme, daca intr-un punct, un aspect alege sa experimenteze ceva, acesta va modifica timpul, spatiul si tot fluxul energetic al multor alte aspecte (prin aspect se face referire la indivizi diferiti).
  Datorita acestei schimbari in matricea unui individ, acesta va modifica matricea generala, oferind astfel posibilitatea altor indivizi sa experimenteze alt flux energetic fata de cel initial. O distorsiune intr-un punct al matricei va determina modificari in lant in toate celulele intregii matrice.
   Ceea ce se doreste a fi experimentat este ca fiecare om prin alegerile pe care le face in fiecare moment, modifica vietile celorlalti oameni de pe aceasta planeta si nu numai.
   Este foarte important ca in aceste timpuri de schimbari radicale, sa preluam controlul asupra gandurilor noastre, asupra semtimentleor noastre, pentru ca numai asa putem deveni responsabili atat pentru viata noastra in mod direct, cat si pentru vietile celorlalti in mod indirect.
   Preluand controlul putem transmuta energiile de frica, ura, vina, remuscari, manie in energii de iubire fata de noi insine. Astfel se obtine o centrare in interior, ceea ce determina o radiere implicita a acestei energii catre tot ceea ce ne inconjoara.
   Odata cu sentimentul iubirii vine si compasiunea care reprezinta acceptarea tuturor lucrurilor asa cum sunt fata a avea dorinta de a schimba ceva, pentru ca totul este perfect asa cum este.
   Sunt vremuri dificile, nivelul de constiinta al planetei creste si odata cu el tot ceea ce stim noi se schimba. Apar noi structuri, sisteme biologice noi, sisteme energetice noi. Toate acestea sunt necesare!
   Vreau sa va spun ca prin aceste lucruri au mai trecut si alte civilizatii si totul a iesit bine intr-un final chiar daca pentru fiinta umana limitata, experientele prin care a trecut au fost sfasietoare.
   Suntem fiinte libere sa ne creem propriul destin la nivel planetar.
   Va invit sa gasiti samanta in interiorul vostru, sa o ocrotiti, sa ii permiteti sa se manifeste la potentialul ei maxim.
 
Eu sunt tot ceea ce sunt
MC
Si asa este
 

Sugestie muzicala: Bob Dylan – The times they are changin’

 

Adauga comentariu:
Nume si prenume Email
Mesaj
Cod anti-spam
Validare mesaj

<< Inapoi
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate