YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Articole

 

 Experienta 26-08-01

 
   Cele ce urmeaza reprezinta o experienta de-a mea, nu este un articol obijnuit asa cum am scris pana acum. Si acele articole le-am trait si experimentat dar acelea sunt mai generice. Aici este vorba de un caz concret care inca nu si-a pierdut din intensitate.
   Am pus titlul “Experienta 26-08-0” pentru ca a fost intr-adevar o experienta frumoasa sau cel putin eu asa am perceput-o iar 26-08-01 este data cand a avut loc experienta.
   Experienta mea a inceput acum cateva luni cand mi-am cumparat o motocicleta. Din acel moment toata lumea cu care ma intalneam imi spunea ca “motociclistii au coliva in buzunar” sunt “donatori de organe” si mi-au spus foarte multe povesti despre cum au cazut multi. Deci pe scurt povesti traite de multi, povesti ce induc o stare de frica. Initial am respirat le-am eliberat, am eliberat acea energie a fricii dar dupa un timp m-am lenevit si deja ma plictisisem sa tot transmut ecele energii de frica. Mergeam cu motocicleta numai cand simteam placerea si bucuria de a o conduce deci cand energia mea era la o frecventa foarte inalta. Cand sunt pe motocicleta simt toata iubirea a ceea ce este in jurul meu si am o stare extraordinara de bucurie si fericire aproape imposibil de descris in cuvinte.
   Teoretic acea stare, acea vibratie trebuia sa anuleze efectele fricii de a cadea si de asemeni potentialele care rezoneaza cu acea energie jos vibrationala a fricii. Si totusi pe 26 august am cazut de pe motocicleta si m-am julit la un genunchi si la umar. Nimic grav dar s-a intamplat. Am cazut! Intrebarea mea a fost cum de am cazut? Si mai ales dece am cazut?
   Raspunsul este foarte simplu am cazut pentru ca pentru un moment nu am fost prezent in corpul meu, eram plecat haihui in alte dimensiuni, astfel acea energie a fricii a reusit sa iasa la suprafata si sa imi sculpteze putin realitatea. Am invatat foarte multe din aceasta experienta si am simtit foarte multe lucruri, lucruri care desi le-am mai simtit si inainte acum s-au simtit din nou dar cu o claritate mai mare.
   Prima lectie a fost: fi in momentul din acum si fi prezent in corpul tau tot timpul.
   O multime de oameni s-au oprit din drumul lor, oameni pe care nici acum nu ii cunosc si carora le multumesc pentru ca m-au ajuta sa ma ridic sa imi ridic motocicleta deoarece de unul singur este cam greu pentru ca are 200 kg. Le-am simtit energiile, iubirea pe care mi-au oferit-o desi eram un strain. Sunt sigur ca daca oamenii ar reactiona la fel mereu, la tot ce le apare in viata, aceasta planeta ar arata cu totul altfel!
   Apoi, ajuns acasa toata lumea era intr-o stare de grija, panica, tristere si suferinta. Este un lucru obijnuit si normal. Dar ei nu patisera nimic :) eu eram cel care cazusem si care totusi aveam o atitudine pozitiva. A fost interesant sa observ cum atitudinea mea pozitiva a reusit incet sa transmuta energia de suferinta si tristete a celor din jur si cum din acea energie densa si grea totul a devenit mai rarefiat, mai usor. Am continuat sa cred ca a fost o experienta interesanta in ciuda a ceea ce zice lumea. Aceasta atitudine pozitiva mi-a ajutat si corpul sa se vindece mai repede si de unde toata lumea zicea ca abea in 2 saptamani o sa ma vindec, dupa 3 zile am reusit sa merg si pe zi ce trece, dupa sedinte de respiratii zilnice corpul meu a inceput sa raspunda si sa se repare singur fara ca eu sa aplic vreun procedeu de vindecare energetic sau vreo forta. Pur si simplu totul curge natural si totul vrea sa se echilibreze pe sine. Este foarte important sa nu blocam aceste energii care vor sa se echilibreze singure sa nu le fortam mental sau sa le dirijam in directii in care noi credem ca e mai bine, ci pur si simplu sa avem incredere ca ele se vor echilibra singure.
   Deci de aici am invatat inca odata sa accept totul asa cum este si sa am incredere in corpul meu caci el se poate vindeca si singur fara ca eu sa aplic vreo forta asupra lui. Este adevarat ca imi ung piciorul cu tot felul de creme dar nu ma bazez pe ele sa ma vindece. Desi la inceput am incercat sa dirijez energiile ca sa ma vindec mai repede, le fortam deoarece nu concepeam cum poti sa stai sa nu faci nimic si totusi sa te vindeci. Consideram ca asa ceva este imposibil dar in final s-a dovedit ca se poate si efectele sunt chiar vizibile.
In acest punct este foarte important sa alegi constient sa te vindeci si sa ai incredere in tine si in corpul tau si se va intampla. O stare pozitiva este bine venita in acest proces. O stare negativa de suferinta, victimizare nu face altceva decat sa trimita impulsuri negative corpului si astfel vindecarea se face mult mai greu.
   Nu doresc nimanui sa cada de nicaieri sa se loveasca, asta a fost experienta mea si ma bucur foarte mult ca am avut-o. Am inteles cum am creat aceasta experienta, am inteles cum se transmut energiile jos vibrationale si am inteles ce inseamna sa fi in corpul tau in momentul din acum, iar in timpul pe care l-am avut la dispozitie am inceput sa dezvolt o relatie cu mine ceea ce consider ca este esential si este un punct de plecare, este fundatia a tot ce se numeste experienta planului fizic.
 
   Continuati sa respirati si nu va leneviti :)
   Eu sunt tot ceea ce sunt,
   MC
 
Adauga comentariu:
Nume si prenume Email
Mesaj
Cod anti-spam
Validare mesaj

<< Inapoi
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate