YouAsGod - Spiritualitate, crearea realitatii in noua energie
Limba engleza
HOMEMagazinArticoleEvenimenteDictionarPrieteni
Contact
Articole

Ai incredere in inima ta !

 

Eu sunt, da eu sunt, spirit
Eu sunt vocea ta din adancuri
Eu sunt aici pentru a-ti oferi iubirea mea.

 articol_inimi.jpg

    Vom vorbi astazi despre inima. Este poate cea mai importanta parte a corpului vostru, parte ce este adesea ignorata, supusa stresului cotidian si in cele din urma ea este cea care va ajuta sa faceti tranzitia in lumea de dincolo. Este cel mai sensibil organ care preia absolut totate simtirile si energiile care va inconjoara. Nu de multe ori s-a intamplat ca acest “organ” sa fie inchis fie intr-un mod inconstient fie intr-un mod constient. Inima este capabila sa simta tot si sa te ghideze in drumul tau spre experianta pe care ai ales-o. In societatea noastra, astazi din pacate marea majoritate a oamenilor nu acceseaza acest nivel de constiinta si se ghideaza inca dupa minte. Spre deosebire de minte inima are o frecventa mult mai inalta si un nivel de constiinta mult mai inalt de aceea accesul la potentiale infinite este posibil. Accesul la energiile creatoare feminine se face tot prin inima. Noi suntem fiinte creatoare! Noi creem intr-un mod constient fie lasam pe altii sa ne creeze realitatea si astfel totul este creat pentru noi intr-un mod inconstient.
    Totul poate parea de neinteles sau totul poate parea atat de simplu! Oare ce face diferenta?
    Ai curajul sa respiri sa te relaxezi si astfel sa simti cum incet incet cineva sau ceva face diferenta! 
    Simte cum totul se clarifica si toate raspunsurile la intrebari apar deoarece tu ai creat totul si deci ai raspuns la tot.
    Diferenta este ca daca avem incredere in noi si in ceea ce simtim cu ajutorul inimii noastre viata noastra se va schimba dar frica ne impiedica sa avem incredere in ceva ce nu poate fi probat ceva ce nu poate fi mereu logic.
    Unde ar fi acum umanitatea daca toata lumea s-ar ghida dupa ce ar simti si ar avea curajul sa actioneze dupa cum simte? Va las pe voi sa raspundeti la aceasta intrebare! Spiritualitatea este un lucru foarte simplu daca iti aloci timp si te conectezi la inima ta, la cine esti tu cu adevarat.
    Ai curaj si respira! Ai incredere ca daca te ghidezi dupa cum simti, tot ceea ce faci este exact asa cum trebuie sa fie. Ai curaj si alege pentru tine ceea ce iti doresti in viata ta, ai curaj sa-ti asculti inima si vei ajunge departe. Ai curaj sa actionezi asa cum simti!
    Multa lume se gandeste ca inima este un organ care este conectat la un mare centru energetic, dar daca ne-am gandi ca tot corpul este un mare organ si ca tot corpul este o mare inimia, unde am ajunge?
    Am fost obijnuiti sa separam totul in bucatele sa incercam sa intelegem totul sa disecam totul pentru a putea fi analizat, dar oare suntem in stare sa si reconstruim tot ce am disecat tot ce am separat? Oare mai suntem in stare sa formam un intreg dupa ce l-am facut bucatele?  Am mers atat de departe cu separarea si cu studiul incat acum acele bucatele ce faceau parte odata din intreg au ajuns acum la randul lor intregi care acum le spargem in bucatele mai mici. Am uitat de unde am plecat si a venit timpul sa ne aducem aminte de intregul initial si sa respiram incet, incet pentru a putea reface acel intreg.
    Nimic nu trebuie fortat in acest proces, totul vine in mod natural atata timp cat permitem inimii noastre sa ne arate calea iar noi avem curajul si determinarea sa pasim pe aceasta cale.
    Fiecare este liber sa-si aleaga calea, in acest proces minunat al reintregirii personale.
    Ne bucuram nespus ca din ce in ce mai multi oameni isi dau voie sa simta si sa se deschida catre acest nou nivel al constiintei. Tot mai multi oameni se vor intoarce “acasa”.

 

Si asa este,
Eu sunt spirit
Eu sunt vocea ta in spirit
Si vin din adancuri doar pentru a te iubi
 

 Nota: In acest articol facem referire la inima in sensul metaforic.

 

Adauga comentariu:
Nume si prenume Email
Mesaj
Cod anti-spam
Validare mesaj

<< Inapoi
Despre mine | Termeni si conditii | Newsletter | Contact
© 2009-2021 YouAsGod. Toate drepturile rezervate